Home Wat we doen Over ons Nieuws Contact

Nieuws

Vacature Projectleider/ Onderzoeker

28-12-2020

Kom jij ons team in 2021 versterken? Wij zijn op zoek naar een Projectleider/onderzoeker die wel in is voor een uitdaging!

Het NTCP groeit en is op zoek naar versterking!

Ben jij gemotiveerd om toe te werken naar volledig hergebruik van plastics uit huishoudelijk afval? Wil jij een bijdrage leveren aan ontwikkeling en innovatie in de circulaire plastic recycling keten? Zet jij complexe materie gemakkelijk om naar heldere rapportages en presentaties? En, vind je het leuk om dit te vertalen naar tastbare resultaten waar onze klant dírect mee aan de slag kan?

Oh, en by the way, wil jij meebouwen aan de verdere groei en positionering van een nieuwe en unieke test- en ontwikkelorganisatie die dírect bijdraagt aan de realisatie van plastic recycling en hergebruik?

Dan zoeken we jou!

 Projectleider/onderzoeker

Over ons

Het Nationaal Testcentrum Circulaire Plastics (NTCP) is het eerste onafhankelijke testcentrum voor sortering en wassen van plastics uit huishoudelijk afvalstromen binnen Europa. Een unieke organisatie met idem faciliteiten. Bovendien; wij werken in onze testen en experimenten met échte afvalstromen. Bij het NTCP onderzoeken we de mogelijkheden om plastics uit afval opnieuw te gebruiken. Niet weggooien of verbranden, maar duurzaam recyclen. Zo blijven de grondstoffen voor plastics in omloop. In het testcentrum werken we actief aan het verbeteren van de technieken en processen voor sorteren en wassen van kunststof verpakkingen. Op basis van toegepast onderzoek en testen helpen we onze klanten bij het ontwikkelen van beter recyclebare verpakkingsmaterialen, sorteer- en recycleprotocollen, het valideren van nieuwe technologieën en ontwikkelen we de kennis om in de toekomst materialen in de kringloop te houden. Het NTCP staat in Heerenveen, maar heeft een sterke Europese klantenkring.

Jouw rol

Als projectleider/ onderzoeker ben je praktisch bezig met het coördineren en leiden van testen en onderzoeken en de presentatie van de resultaten aan onze klanten. Dit vraagt om creativiteit en analytisch vermogen. Het tastbaar maken van data om de dagelijkse en toekomstige uitdagingen van onze klanten aan te pakken. Daarbij zie je direct het resultaat van je inspanningen, waarmee je bijdraagt aan een betere en groenere wereld. Een baan met volop afwisseling; geen dag zal hetzelfde zijn en ieder project is anders. Tel daarbij op dat je deel uitmaakt van een ondernemend, creatief en gezellig team waar hard gewerkt wordt maar dat zich vooral kenmerkt door een prettige en collegiale werksfeer.

Profiel

Academisch werk- en denkniveau

• 5+ jaar werkervaring

• Aantoonbare kennis en ervaring in het schrijven van onderzoeksrapportages in het Nederlands en Engels waarbij technische resultaten voor een breder publiek toegankelijk worden opgeschreven

• Ervaring met het initiëren, opzetten en acquireren van onderzoeksprojecten, met name publiek-private samenwerkingen

• Ervaring met het coördineren en leiding geven aan (publiek-private) projecten;

• Creatief, nieuwsgierig, flexibel, initiatiefrijk, praktisch, resultaatgericht en in staat om zelfstandig en in teamverband onder druk te presteren

• Ervaring op het gebied van plastic identificatie, sortering, recycling, verpakkingstechnologie of kunststoftechnologie is een pré (niet noodzakelijk);

• Ervaring en ambitie om wetenschappelijke presentaties en artikelen te initiëren en schrijven is een pré

Kom jij ons team versterken?

Word jij uitgedaagd door bovenstaande beschrijving en beschik jij over de juiste mindset en kwalificaties om ons team te versterken? Stuur dan een bericht met een korte motivatie en cv naar Martine Brandsma, info@ntcp.nl.